[cle1: REDIRECTION_DANS Lang:TR] [cle1: SECONDES Lang:TR]

COLETTE

Citroën, 2CV Minivan'ın 65. ve Berlingo'nun 20. yıl dönümü şerefine, benzersiz bu iki aracı kişiselleştirmek için Paris'te 213 rue Saint Honoré adresindeki ünlü Colette mağazasıyla işbirliği yapıyor. #2CVcolette. 

André ♥ Colette, Citroën (kurucusunun adı André Citroën) ile Parisli konsept mağaza Colette arasındaki karşılaşmanın hikayesi... İki Fransız markasının yenilik ve tasarım arzularını birleştirerek giriştikleri bu işbirliği, Colette'in renkleriyle bezenmiş iki benzersiz araca hayat veriyor: Berlingo Elektrik ve 2CV Minivan. 

757x426_profil_fourgonette.jpg

- Mağazanın imzası olan maviye bu vesileyle retro görünüme bürünen Citroën logosunda yer verildi. Bu çalışma plastik sanatçı Steve Pitocco ilk kullanıcıların geleneği doğrultusunda elle boyama tekniğiyle gerçekleştirildi.
- İki aracın yeni yorumu Citroën tasarım stüdyosunun imzasını taşırken, Direktör Alexandre Malval 2CV Minivan için "eskiden yeniye" ve Berlingo için "yeniden eskiye" dönüşümün her ayrıntısını bizzat denetledi.
- Minivanın zamansız kodları asla uzak değilken, Berlingo'nun elektrikli versiyonu Paris sokaklarında dolaştı.

757x426_Image_Principale_Colette_Fourgonettejpg.jpg

Minivanların öncüsünü ve Avrupa pazarının mevcut liderini Nisan sonuna kadar Paris'te 213 rue Saint Honoré adresindeki mağazanın önünde ve #2CVcolette hashtag'iyle iki markanın sosyal ağlarında keşfedebilirsiniz

Top